SUNDAY INSPIRATION

12 EFFECTS

22016246_10155818036079306_1678809937_n
Milk_shake incredible milk 12 effects 149,-


Jeg var så heldig at få dette vidunder af mine tre dejlige veninder i sommers da jeg havde fødselsdag! Det er simpelthen den bedste jeg endnu har prøvet til mit hår. Jeg bruger den enten når jeg har tørret hår med føntørre eller glattet det. Den dufter tilmed super dejligt og gør håret utrolig blødt og lækkert! Prisen er lidt derop ad men også drøj i brug, så den vil jeg anbefale alle at overveje at købe. Specielt hvis man har lidt tørre spidser eller farver/glatter sit hår ofte.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY INSPIRATION