JUST A LITTLE WALK

MUST HAVE / FAUX FUR


desktop7
Faux fur jakke HER


Jeg er faldet pladask for denne lækre faux fur fra Asos (Vero Moda) Den er faktisk langt fra min stil og hvad jeg normalt ville købe, men synes virkelig den gør det godt.. Nogen gange kaster jeg mig ud i et item der overhovedet ikke matcher min sorte stil, men det tror jeg egentlig gør sig meget godt en gang imellem! Den er hvert fald virkelig virkelig fin og prisen tilmed overskuelig. Denne årstid byder virkelig også bare på lækre pelsjakke, veste og andet lækkert overtøj. Jeg er 110% fan af sommer, men denne årstid er meget federe at klæde sig på til. Hvert fald efter min mening..

Kan I lide den?
I kan også se flere af mine wishlist’s HER HER og HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST A LITTLE WALK