BLACK FAUX FUR

WHAT TO DO?

desktop15
NEED YOUR HELP GIRLS

Jeg er i total dilemma – jeg er ved at løbe tør for min pudder (som jeg har brugt i virkelig lang tid) fra mærket Sephora. Men eftersom jeg ikke lige kommer til København ret ofte mere efter jeg er flyttet helt her ned syd på, nærmere Stevns, så mangler jeg nu hjælp til hvilken pudder jeg skal investere i. Jeg KENDER absolut intet til alle de fancy make up mærker og vil gerne have en god dækkende og matterende pudder som ikke koster en krig at købe – hvilken kan I anbefale? Også gerne en god primer og concealer nu vi er i gang!

Den må meget gerne kunne købes på nettet også, så jeg ikke skal i butik hver gang jeg skal forny mit lager 😉

   

11 kommentarer

 • Mia

  Af primære vil jeg anbefale nyx HD primeren. Concealer vil jeg anbefale (verdens bedste concealer) tarte shape tape. Og pudder, der er nilens jord, bareminerals f.eks. Ingen af ovenstående mærker tester på dyr ❤️ Jeg vil lige vedlægge en liste af mærker, der heller IKKE tester deres produkter på dyr – hvilket normalt indebærer indsprøjtninger i øjne og hud, tvinge dem til at indånde kemikalier etc.:
  Matas striber / Matas natur
  GOSH
  Urban Decay
  E.l.f
  Makeup Geek
  Karity
  JorgObé
  Anastasia Beverly Hills
  H&M Beauty
  Smashbox
  Colourpop
  Dermalogica
  Jane Iredale
  Kat Von D
  Lush
  Marc Jacobs Beauty
  NYX
  Ole Henriksen
  Paula’ Choice
  Talte Cosmetics
  Too Faced
  Kate Somerville
  Sephora
  Wet n Wild
  Bare Escentuals
  Illamasqua
  Bh Cosmetics
  The Body Shop

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Tak Mia – Men den der concealer, findes den i nogen danske butikker mon? Tænker jeg skal finde den rigtige farve først?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil helt klart anbefale Nilens jord pudder, de produkter jeg har prøvet fra dem har altid været super gode og holder længe, hvilket jeg er rigtig glad for hvis man skal noget det meste af dagen 😊 jeg har nu selv brugt deres pudder i 5 års tid og har ikke tænkt mig at skifte 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Ja Nilens jord har jeg virkelig også overvejet om skulle være den næste!
   Men den findes i forskellige slags ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Jo den findes i flere forskellige farver, også som bronzer hvis man er til det, de koster lidt mere end nogle af de andre ting fra fks. Matas men det er virkelig det værd at betale ekstra for! 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Okay, tak! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja

  Er kæmpe fan af youngblood’s mineralske pudder. køb den på cocopanda til billige penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jane Iredale!
  Det er den bedste pudder jeg nogensinde har haft, og har brugt den i snart 3 år. Den er lidt dyr, men er til gengæld rigtig god og dækker godt, og samtidig uden parabener.
  Den kan købes i helsekosten og Face 2 U i Køge 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Ja, det mærke har jeg faktisk også godt hørt om skulle være rigtig godt! Måske jeg skulle smutte forbi helsen i morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan godt være jeg misforstår det du skriver, men som jeg forstår det er det fordi du er løbet tør, ikke fordi pudderen er udgået??
  De har jo en online-shop hvor de også (selvfølgelig!) sælger deres eget mærke 🙂
  https://www.sephora.dk/m%C3%A6rke?cgid=C342&prefn1=brand&prefv1=SEPHO

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Ja, men synes jeg var derinde for noget tid siden og synes det var virkelig uoverskueligt at bestille – og så tænkte jeg en ny måske også ville være fornuftigt, hvis nogen kendte til en god en 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FAUX FUR