MINE NYE SMYKKER

NELLY SALE

desktop25nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER nr 5 HER nr 6 HER


Godaften girls

Så er der startet udsalg hos Nelly og jeg har siddet her til aften og kigget lidt rundt derinde. Jeg fandt 6 fine styles som jeg rigtig gerne selv ville klikke hjem faktisk. Jakken ligger allerede i kurven og venter egentlig kun på at blive klikket hjem!

Vi nærmer os jo snart nytårsaften og en ny kjole har aldrig gjort skade og synes alle ovenstående er et ret godt bud og tilmed virkelig billige. Og jeg tænker man sagtens kan nå at bestille hjem og få leveret inden d 31.
Jeg skal dog tilbringe min nytårsaften hjemme sammen med min kæreste og hans kammerat, så det bliver stille og roligt, men hyggeligt og lige som jeg gerne vil tilbringe aftenen.. Ha’ en dejlig aften alle sammen xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE NYE SMYKKER