I NEED A NEW ONE!

BASIC WARDROBE

Jeg tænker at jeg ville lave et helt indlæg omkring at få den perfekte basic garderobe. Det lyder fornemt, men det hjælper altså en hel del i tøjkriser, hvis man har styr på garderoben. Nu skal det ikke lyde sådan at alle der ikke er indehaver af basic toppe, jeans og t shirts uendeligt et i tøjkriser, men det kan altså sagtens styles så det endda passer til en bytur uden at være kedeligt! Nu er jeg ikke selv typen der svømmer i kjoler eller andre mega fancy toppe, jeg kan bedst lide det helt afslappet og så style det på en måde så det kommer til at være præcis min stil.

Jeg har derfor fundet lidt forskelligt som ville passe ind i enhvers garderobe og være med til at bekæmpe den enige tøjkrise man kan komme ud for om morgenen. Jeg har også lavet et gammelt indlæg HER i evt. kan genlæse.

basic toppe, t shirts og bluser:

desktop29HER, HER og HER

basic jeans og bukser:

desktop30HER, HER og HER

basic sko, stiletter og støvler:

desktop31HER, HER og HER

 Tænker at næste indlæg om en god basic garderobe, kommer til at omhandle smykker, tasker osv. Selvfølgelig også med links, så I kan få shoppet lidt hvis der er noget af det i føler i må eje! xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEED A NEW ONE!