DEN DYBE KÆRLIGHED

EKSTRA RABAT HOS BOOZT

desktop27vest HER jakke HER


Jeg følger jævnligt med inde på Boozt hjemmeside og har nogle specielle items liggende som er “gemte” derinde – hvilket er en ret smart funktion. Jeg kan derfor holde øje med om de tilfældigt skulle komme på udsalg, som de faktisk er nu!

Disse to items ville jeg virkelig gerne eje. Jakken er lidt modsat min stil ang. farven, men synes nu alligevel den er ret så fin. Vesten havde jeg tiltænkt lidt mere til foråret over en skindjakke. Det synes jeg både er ret råt og stilet, hvilket jeg jo godt kan lide 😉 Men det jeg egentlig ville frem til også, var jo at der er yderligere 15% rabat på udsalgsvare med koden NOW15, hvis man handler for over 499 kr. Det er sku’da virkelig billigt…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN DYBE KÆRLIGHED