EKSTRA RABAT HOS BOOZT

I NEED A NEW ONE!

bf56f97affc5a36edcdc1153a3c636f7

Hey girls

Mit hjerte skriger snart efter flere tatoveringer – jeg tænker tit om jeg overhovedet når det punkt hvor jeg føler at jeg har fået nok. Ærligt så tvivler jeg… Jeg kender mig selv godt nok og er alt for impulsiv på dét punkt. For mig er det udsmykning, det behøves ikke have en betydning for mig, så længe jeg synes det er flot!

Jeg går nu med tanken om at få en af de lækre omtalte tatoveringer som på billedet ovenover. Det grubler helt i min krop når jeg sidder på Pinterest og finder inspirationsbilleder. Så mon ikke det snart er sådan en jeg skal have lavet?! 😉

Hvordan har I det med tatoveringer? Er det udsmykning eller fordi de har en betydning for jer? xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSTRA RABAT HOS BOOZT