NELLY SALE

WISHLIST FROM ASOS

desktoxp26 collagser3nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER nr 5 HER nr 6 HER


Hey girls

Jep, jeg er tilbage! Jeg savnede det faktisk lidt alligevel. Inden jul lavede jeg et indlæg omkring at jeg stoppede når vi ramte det nye år 2018. Men jeg savner det. Jeg savner at skrive. Så det må være tegn på at jeg skal starte igen. Med ny frisk energi.

Jeg starter derfor ud med et af de traditionelle indlæg med ønsker fra Asos. Det er længe længe siden jeg har shoppet føler jeg, december måned handlede det mest af alt om julegaver osv. Så mine egne behov blev sat lidt på standby, hvilket også føles helt OK. For jeg blev virkelig forkælet i år til juleaften.

Ovenstående items er alle fra Asos selvfølgelig og alle nogen jeg gerne selv ville tilføje i min egen garderobe!
Januar måned bliver for mit eget vedkommende ikke prioriteret på mig selv, så shopping må vente lidt endnu. Men måske I andre sidder derude med dankort der gerne vil bruges lidt ekstra!

Håber I vil læse med igen herinde og følge både bloggen og Instagram.
Det bliver et godt år 2018 xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SALE