FACE MASK

De perfekte sandaler

skaermbillede-2018-02-26-kl-17-07-55
Sandaler HER


HEY GIRLS

Wauw… Det er længe siden jeg har været aktiv på bloggen. Har ikke engang en undskyldning, men måske der bare har været lidt andre ting der har taget min tid. Så nu er det igen tid til at sige hej herinde og lave lidt indlæg!

Jeg har fundet disse super flotte og rå sandaler inde på Asos’ webshop, som jeg synes er virkelig perfekte og passer præcis til min stil. De er rå, (sorte!) og ikke mindst meget neutrale og passer til det meste! Og så er prisen jo tilmed lige til at overskue. De er efter min mening et par perfekte sandaler – helt uden at overdrive..

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FACE MASK