I NEED A TEDDY

khaki-oversized-borg-trucker-jacketGod eftermiddag til jer alle sammen,

Jeg har jo en vis svaghed for jakker og jeg er derfor faldet pladask for denne! Jeg har rigtig længe ønsket mig sådan en fancy teddy jakke og ovenstående synes jeg er ret cool, da den ikke er den traditionelle brune farve som så mange andre har.. Og så må jeg erkende at jeg har en eller anden lille bitteeeeee kærlighed til army/khaki grønne bluser og jakker. Synes det er så flot til en lidt brun kulør og lyst hår.. Hvad synes I om ovenstående tre jakker?

   

SYMPTOMER??

desktop23
Uden at male fanden på væggen før tid, når jeg slet ikke er blevet tjekket hos lægen endnu – så går jeg med en LILLE mistanke om at jeg måske har en svag grad af glutenallergi. Jeg har læst lidt rundt omkring på nettet og kan ikke finde ud af om der findes flere typer glutenallergi eller om det er enten eller agtigt.

DERFOR…. tænker jeg, om der måske sad en af mine læsere derude og evt. havde diagnosen og kunne fortælle mig lidt omkring symptomerne osv. hvis man lider af den forfærdelige (efter min mening!) dumme allergi.
Jeg har følt de sidste par måneder meget ubehag i min mave hvis jeg har spist meget lyst brød, pasta osv. og har tiltider også lagt mærke til at jeg får hovedpine direkte efter i visse tilfælde. Faktisk ligner jeg en gravid i 9 måned tit efter jeg har spist gluten og tænker det måske godt kunne være et tegn? I så fald…. Glutenallergiker – hvordan føles det hvis I spiser gluten?

CHRISTMAS WISHLIST

skaermbillede-2017-12-07-kl-17-01-47
ROYAL COPENHAGEN, ROYAL COPENHAGEN, M.A.C, DAY, KITCHENAID, L:A BRUKET, L:A BRUKET, L:A BRUKET, REAL TECHNIQUES


Hey girls

De fleste af os har vel egentlig godt og vel fået afleveret ønskesedler til kærester, venner og familie – eller i hvert fald er det nok lige op over at alle er nået dertil. Ovenstående har jeg samlet lidt af de ting der stod på min ønskeseddel i år, hvilket egentlig er meget fornuftige ting denne gang! Der er en masse ting i år jeg ønsker mig og faktisk det år hvor jeg har kunne finde flest ønsker at skrive på min liste til min familie. Nu glæder jeg mig egentlig bare til juleaften, som i år bliver holdt hjemme hos min søster og svoger i deres nye fine nybygget hus, så det bliver super hyggeligt.

Ha en dejlig aften xx

   

BESLUTNINGEN ER TAGET!

24824641_10156021510999306_555393685_nHey girls,

Først og fremmest vil jeg starte med at takke alle der har fulgt med herinde igennem alle bloggens år. Både før og efter jeg kom til Bloggers Delight. Jeg har igennem en længere periode tænkt meget over hvordan og hvorledes mht til bloggens eksistens og jeg er nu kommet frem til at jeg stopper med at blogge – så fra d 01-01-2018 er bloggen sat på standby! Om jeg fortsætter igen på et andet tidspunkt er stadig uvis, men for denne gang hiver jeg i hvert fald stikket ud.

Jeg vil stadig være at finde på min Instagram by.ml <3

20% RABAT HOS ASOS

desktop21 desktop22nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER nr 4 HER nr 5 HER nr 6 HER


Der er stadig rabat at hente hos Asos ved brug af koden WIN20 som giver 20% rabat på ALT.
Der er rigtig meget lækkert at finde derinde og jeg har fundet lidt af mine favoritter frem til jer, som i måske også kan nyde lidt af og synes om! I hver fald er jeg ret vild med nr 1 og 6. Så måske jeg ender med at klikke dem hjem xx

COZY SUNDAY

e71bdf9926af539f137c48dc7b18dd7d d74e9bc8a1e0052b2a223fb59c30f089 c8d1d365d6552ee3286276e165e65d32 07e0d6cc0b5c27a5fff08d948ef63a3b
Godmorgen.. Så blev det søndag, en dag jeg har ventet rimelig længe på føler jeg. Har brug for en fridag til at få slappet af i kroppen og lave.. Ingenting! 😉

Sidder og nyder min morgenkaffe mens min kæreste stadig sover, så har siddet og brugt tiden fornuftigt på at kigge på Pinterest efter inspirationsbilleder.. Faldt over en MASSE flotte og kunne blive ved med at kigge derinde i timevis. Jeg glæder mig til vores hjem 110% står helt færdigt med indretningen, men det er jo ikke billigt at indrette et helt hus, når vi begge kom med like ingenting af møbler, andet end et spisebord og 4 stole som jeg havde med.. Men ting tager tid, hvis man vil have det skal være ordentligt, ik? Ha en skøn morgen xx

   

FAVORIT DUFTE PÅ TILBUD

desktop20Olympea, La vie est belle, Opium Black, , Acqua


Hey ladies

Så blev det endelig weekend, selvom jeg egentlig først har weekend fra i morgen af, da jeg smutter på arbejde her kl 10 faktisk allerede igen. Har siddet og kigget lidt på nettet her til morgen mens jeg drak min morgenkaffe og kan se flere steder stadig holder “black weekend” – det samme gør Boozt! Og de har tilmed 20% på alt beauty, hvilket betyder at alle mine yndlings parfumer faktisk er på tilbud derinde. Jeg har samlet mine favoritter til jer og der er egentlig mange penge at spare! xx

BLACK FRIDAY HOS NELLY

desktop16nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HERdesktop17nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER

desktop18nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER


Så piger… Så kom dagen endelig vi (alle) ventede på – nemlig BLACK FRIDAY! Egentlig er dagen lidt overvurderet når man tænker over det, for hvor mange gange om året er der egentlig ikke 20% rabat hos de fleste alligevel?
Men nyd den nu og få købt evt dine julegaver til familie og venner! Jeg har allerede fået handlet de fleste julegaver ind og mangler kun et par enkelte mere, så er jeg done for denne gang..

Har fundet lidt lækre styles frem fra Nelly som alle er på tilbud, så…. SHOP LØS de damer 😉

UPDATE, 22.11.17

23804474_10155978465219306_123650409_n 23804594_10155978465234306_457028166_n
Hey girls

I dag har været den traditionelle fridag og Niklas var også så heldig at kunne få fri, så vi kunne hygge herhjemme sammen. Vi afleverede vores lille prinsesse Alma hos dyrlægen i morges 8.45 og kørte hjem tomhændet igen. Hun skulle have lavet en tandrensning, så vi fik en meget sløv og døsig hund hjem lidt over middagstid igen efter en tur i narkose.

Egentlig har vi ikke lavet ret meget andet end at vente på hun skulle hentes igen, drukket en masse kaffe og nu står den snart på bagedysten og kødsovs! Total optur onsdag, xx

   

WHAT TO DO?

desktop15
NEED YOUR HELP GIRLS

Jeg er i total dilemma – jeg er ved at løbe tør for min pudder (som jeg har brugt i virkelig lang tid) fra mærket Sephora. Men eftersom jeg ikke lige kommer til København ret ofte mere efter jeg er flyttet helt her ned syd på, nærmere Stevns, så mangler jeg nu hjælp til hvilken pudder jeg skal investere i. Jeg KENDER absolut intet til alle de fancy make up mærker og vil gerne have en god dækkende og matterende pudder som ikke koster en krig at købe – hvilken kan I anbefale? Også gerne en god primer og concealer nu vi er i gang!

Den må meget gerne kunne købes på nettet også, så jeg ikke skal i butik hver gang jeg skal forny mit lager 😉

BLACK FAUX FUR

desktop15
nr 1 HER nr 2 HER nr 3 HER


Jeg tror jeg er besat af jakker. Jeg elsker virkelig jakker, både sommer og vinter – dog mest vinter 😉
Jeg har fundet disse tre lækre som jeg lige ville dele med jer, synes de er super fine. Bestemt vesten, den ville være rigtig cool ud over en rå skindjakke.

Jeg er nu stadig ovenud lykkelig for denne som jeg købte for en lille månedstid siden. Den er nærmest fast inventar på mig, den er virkelig fin og rigtig varm! Perfekt til årstiden lige nu.

NYTÅRS-KJOLEN?

919459-8465_04
Find kjolen HER


Hey girls

Så er vi ved at nærme os årets dilemma. Ikke kun at ønskesedlerne skal skrives til jul, men også at kjolen skal findes til nytår! Jeg har fast tradition (for det meste) at jeg skal have kjole på – de enkelte gange om året det sker faktisk..
Jeg har siddet og kigget lidt rundt omkring på nettet og jeg synes denne er rigtig fin og tilmed på tilbud i dag med 25% rabat. Synes den er meget fin og enkel og samtidig kan den alligevel noget med den fine v hals og effekterne.

Kan I lide den? xx