Bedst flyve fiskeri knob

Fluefiskeri er en meget interessant ting at gøre. Landet er rige med forskellige typer af kroppen af vand, som man kan gå til fluefiskeri. Mange mennesker er allerede involveret jeg flyve fiskeri og andre rekreative men eventyrlysten aktiviteter. Denne hobby er sikker, hvis du vil anvende de nødvendige forholdsregler og de miljømæssige koder. Derudover skal du bruge rette værktøjer og udstyr for at minimere ulykkerne og derfor redde dit liv.

Fluefiskeri har allerede taget et spring i form af popularitet. Flere og flere mennesker hvert år gå ud og prøve fluefiskeri. Desuden, at spejder disse mennesker løbende butikker og shows over hele landet. Fluefiskeri er virkelig gået lidt videre nu.

Der er mange ting at overveje før man kan faktisk involverer sig i fluefiskeri. Udstyr der skal bruges er den primære bekymring, der ønskede at blive inddraget i fluefiskeri. Der er også steder i landet, der beskyttet af regeringen fra enhver jægere og lignende. Sørg for at opnå tilladelsen former behov før en ca jage. Først og fremmest er fluefiskeri en udendørs aktivitet, det er derfor, du skal være forberedt af andre tilbehør som kompas, signaling enhed, førstehjælpskasser og uanset tilbehør der er vigtige for at rejse og udendørs aktiviteter.

De primære udstyr, der er nødvendige for fluefiskeri er jagt gear. I denne form for jagt er gear fiskestang og andet tilbehør monteret på det. Fluerne er også vigtige. Disse lille lokke enheder betragtes som lokkemad for fisk. Fiskeliner skal har mødt det nødvendige kravet om hver størrelse af fisk ønskede at blive fanget.

Fluerne er ikke permanent tilbehør, der er knyttet til stangen eller mere specifikt til fiskesnøre. Der er mange sorter af fluer, kan man finde jeg markedet eller tydeligt på internettet. Fluer har kroge fastgjort til det for at fange fisk. Disse fluer er tilsluttet fiskesnøre gennem de knuder.

Knuder er nødvendige færdigheder skal læres af alle spinnefiskeren. Disse kræver konstant praksis og tålmodighed. Typen af knob vil fortælle om dine fluer vil være stærke og ikke let blive brudt. Der er forskellige typer af knob til forskellige flyve typer og også forskellige typer af knob for forskellige styrken af systemet.

Her er nogle af de forskellige effektive knuder, der kan bruges til fluefiskeri:

Tube knude eller søm knude dette er en type af knude, som bruges til at slutte sig til flue eller krog sammen med strengen. Ved at holde en kurve over krogen eller hovedet spidsen af fluen, gøre flere loops begynder mindst 1 ½ tomme fra spidsen af krogen eller fluen. Låse knuden ved at indsætte den gratis streng ind i løkken og trække det, således at knuden vil være stramt sammen.

Blod knude dette er en type af knude bruges til at tilslutte begge strengen sammen. Dette gøres ved at lave loops over hele kroppen af strengen fra spidsen. Det gør du i begge strengen på en sådan måde at både streng rullet af hinanden. Gør ikke sløjfer stramme mens du spole det ind til strengen. Du vil se en løkke i midten af spolen og Thats hvor du skal indsætte den forreste spids af strengen til låsning.

Clinch knude bruges til at forbinde flyve ind i strengen. Dette gøres ved at indsætte strengen i nogen hul, der kan findes i fluen. Bagefter laver du flere sløjfer omkring strengen og låse den i selve strengen ved hjælp af indlagde den forreste spids i en løkke og trække den så stram.

Disse er nogle af de knuder teknikker, som du kan anvende. For flere knuder stilarter og teknikker, kan du søge på internettet eller købe bøger om knuder eller fluefiskeri. Være sikker på at altid praksis dygtighed for at master knuder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *