Fine Window Blinds er en alsidig dekoration til nutidens hjem

Blinds kan være meget utilitaristisk, selv industrielle som et vindue behandling. Blandt grundene til, at de har været populær som vinduesdekoration i office og industriel indstilling er fordi de er holdbare, nem at rengøre, filtrere sollyset effektivt og beskyttelse af personlige oplysninger. Af alle disse samme årsager er de også populær som vinduesdekorationer i boliger. Tricket var at gøre dem attraktive.

Typer af vinduer blind

Designere og boligtekstiler selskaber er kommet op med en bred vifte af materialer og finish for blinds. Dekoratører også bruge gardiner og Valenser for at give windows en meget varmere fornemmelse. Resultatet har været vindue behandlinger, der er attraktive, lyse, luftige og moderne. Typer af blinds almindeligt anvendt i boliger i dag omfatter følgende.

1.Venetian. Disse er stadig normalt lavet af aluminium; de kan dog også være plastik. Lamellerne kan være 1, 2 eller 3 inches lang og er lidt buet. Lamellerne er forbundet med snore og twill tape. De kan åbnes, lukkes, åbnes i en vinkel eller trukket op til toppen af vinduet. Disse blinds er meget alsidig, kan bruges i alle rum og fås i mange farver. Lamellerne lukke tæt, giver privatliv når det ønskes.

2. træ tremme. Persienner lavet af træ er også kaldet træ tremme blinds. Lamellerne er tykkere, og når trukket til toppen af vinduet, vil oprette en tykkere stak. De kan være farvet eller malet. Ligesom andre stilarter, kan lamellerne åbnes eller lukkes for at indrømme eller filtrere sollyset.

3.Miniblind. Disse er blevet meget populære i de sidste 20 år eller deromkring. Lameller på disse blinds er meget smalle, enten 1/2 eller 1 tommer bred. De kan være aluminium eller PVC og kommer i en bred vifte af farver. Disse kan er en type af venetianske og åbnes, lukkes eller trækkes til toppen af vinduet. Disse er meget populære, fordi når lukket, de giver vinduet en meget glat udseende.

4.Vertical. Lodrette persienner () er meget populære i begge kontorer og i boligen. De kan bruges til både vinduer og skydedøre glasdøre hvor de kan være åben, lukket eller trukket til den ene side. PVC eller metal lameller hænge fra douglasgran terrassebrædder et spor langs toppen af vinduet eller døren. Lamellerne kan enten være tilsluttet i bunden med en kæde eller ledning, eller simpelthen hang løst. Nogle modeller kan er elektriske persienner og åbnes og lukkes med en fjernbetjening.

5.woven. I modsætning til de typografier, der er beskrevet ovenfor, har vævet blinds ikke lameller, der åbner eller lukker. Lamellerne er meget smalle og vævet sammen. Snævre rum mellem lamellerne filtrere sollyset. Mere lys er optaget ved at trække en uafgjort streng og rullende blinde mod øverst del af vinduet. Vævet blinds giver ikke helt så meget privatliv som venetianerne.

Ikke kun gøre blinds kommer i en række attraktive stilarter, de er også tilgængelige i en række forskellige materialer. Kombination af stilarter og materialer giver dekoratører enorme alsidighed i at sammensætte yderst attraktiv windows. Denne alsidighed resulterer i Vinduer at komplimentere og koordinere godt med næsten enhver smag i indretning. Blandt de materialer, der anvendes i blinds er følgende.

Metal

For år metal, har især aluminium, været blandt de mest populære materialer for blinde lameller. Metal er holdbar, let at rengøre og holdbare. Det kommer i en række farver og lamellerne fås i bredder fra 1/2 tommer til tre inches.

Træ

Træ er en populær paradenummer materiale rig skønhed og følelse af styrke det tilbyder. Træ giver en plads et æstetisk kvalitet ikke fundet med andet materiale. Træ kan være farvet eller malet en næsten uendelig række af farver. Lameller i træpersienner er generelt en til to inches lang. Draw strenge er trukket for at åbne eller lukke lameller, således kontrollere mængden af lys Lad ind i stuen. Træ der bruges til både venetianske og vævet blinds.

Cane

Sukkerrør bruges i vævet blinds. Sukkerrør kan være enten bambus eller rattan. Lamellerne kan være enten hele eller revne stykker af sukkerrør. Lameller må ikke åbne eller lukke, men de små mellemrum mellem stykker af sukkerrør indrømme filtreret lys ind i rummet.

Vinyl

PVC. Vinyl bruges i både venetianske og vævet stilarter. Det er nemt erstattes metal eller træ i venetiansk eller vævet stilarter. Vinyl ser godt ud i år, er let at rengøre og er typisk langt mindre dyre end metal eller træ.

Stof

Stivede stof er undertiden bruges som lameller. Dette stof kan også være tilbage med vinyl eller metal. Stof kan bruges til at komplimentere eller koordinere med andre tekstiler i rummet.

Blinds kan bruges som den eneste vindue behandling eller i kombination med forhæng, gardiner og sengeforhæng. Som den eneste vindue behandling, kan de gøre et rum ser større og moderne. Bruges i kombination med gardiner og sengeforhæng, rummet kan til at føle, blødere og mindre. Stof af gardiner eller kapper Blødgør skrap, lineær udseende skabt af blinds. Mulighederne er næsten ubegrænsede for den hjemme dekoratør.

Indretningen i næsten alle rum i hjemmet kan omfatte blinds som en del af eller hele vinduet behandling. Et traditionelt indrettede stue, for eksempel ser komfortable og hjemligt med lys-farvede venetianerne i vinduerne toppet med en flosset valance. En morgenmad krog har en lys og luftig føler med vævet rattan blinds frafiltrere den fulde styrke af lys om morgenen. Soveværelser er privat og attraktive med rigt minimalistisk miniblinds blødgøres ved floor længde dobbelt bundet tilbage og Forede Gardiner. Lille badeværelse synes større med let farvet venetianerne giver privatliv samtidig indrømme sollys.

Blinds er farverige, funktionelle og dekorative. I kombination med gardiner og andre vinduet forbindinger tilføje de stil og en behagelig lineær effekt til ethvert rum. Persienner af er i dag langt fra de sterile og antiseptisk vinduer i min barndom lægens kontor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *