Hvordan til at finansiere din regering kontrakter

Er du sælger produkter eller tjenester til den føderale regering? Hvert år, købe by, Amt, stat og den føderale regering milliarder af dollars i varer og tjenesteydelser fra virksomheder af alle typer.

Selv om at gøre forretninger med regeringen er stor og økonomisk givende, kan det også være svært på din cash flow. Hvorfor? Regeringsagenturer tage, i gennemsnit, omkring 40 dage til at betale deres fakturaer. I mellemtiden har du til at dække alle dine tilbagevendende udgifter såsom løn, husleje og leverandør betalinger.

Dette er ikke et problem, hvis du har 60 dage værd af driftskapital i din bankkonto. Men hvad hvis du ikke? I så fald vil mange virksomhedsejere forsøge at få en virksomhed lån. Selv om det kan hjælpe, er business lån svære at komme og tage lang tid at oprette. Business lån har også, sætte grænser.

Hvad virksomhedsejere har brug for, er et produkt, der indeholder finansiering udelukkende baseret på forretningsmulighed – på salgsmuligheder. Dette produkt findes og hedder faktura factoring. Der er mange factoring virksomheder, der specialiserer sig i factoring regering entreprenører og leverandører.

Factoring accelererer din regering betalinger, og gør det muligt at få udbetalt i dage i stedet for måneder. Det er en form for finansiering, hvor firmaet factoring forskud du penge mod din regering tilgodehavender. Du kan bruge midlerne straks, mens de venter på at få betalt. Når regeringen betaler, posteringen udlignes.

Hvis du videresalg produkter til regeringen, bør du også overveje Køb Bestil finansiering. I dette tilfælde giver den factoring selskab dig med finansiering til at betale dine leverandører, så du kan gøre salget. Indkøbsordre finansiering arbejder godt sammen med faktura factoring og kan også hjælpe dig vokse din virksomhed – eksponentielt.

Så hvis du ejer en virksomhed, der sælger til regeringen, skal du undersøge factoring og købe orden finansiering.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *