Ideer til dekorere Baby Nursery vægge

Planlægge en baby nursery kan være en stor opgave, men den udsmykning aspekt af det kan være ganske sjovt. Der er mange gode måder, som du kan accent din baby nursery vægge for at give rummet en personlighed så enestående som din nye baby. Husk at holde sikkerhed i tankerne, når dekorere din Planteskole vægge og at have det sjovt og få kreative. Husk, du vil bruge en masse tid i rummet også, så gør det et sted, der vil ikke være sjovt kun for din nye baby, men for dig så godt. Her er nogle store udsmykning idéer til at overveje for dit barns nye værelse:

1. Køb en mave casting skimmel og gøre en mave afstøbning af din mave. Engang i de sidste par måneder af graviditeten er bedst så at du kan få den fulde effekt. Når du har foretaget af mug, dekorere det nogen måde du ønsker. En populær mulighed er at male det til at komplimentere din baby nursery tema. For eksempel hvis din børnehave har en strand tema, male en strand scene på det eller maling støbt maven til at ligne en badebold. En anden idé er at lave nogle gode kvalitet kopier af dine ultralyd billeder og indsætte dem på maven støbt som en collage. Få kreative og have det sjovt med det. Det færdige produkt vil være en stor memento for dig og din baby.

2. hænge en vækstkurve. Det er en fantastisk måde at dekorere din planteskole, spore dit barns vækst, og det gør en stor souvenir. Vækst diagrammer findes i en bred vifte af farver og stilarter og du muligvis selv finde en der matcher din Planteskole tema. Overveje at købe en giftfri baby blæk pad og at gøre en hånd eller fodaftryk på diagrammet, når du måler dit barns højde. Det er en anden god måde at måle dit barns vækst og du vil blive overrasket over hvor hurtigt disse små hænder og fødder vokser!

3. kig efter vægtæpper og kunst arbejde, at koordinere med dit værelse tema. For eksempel, hvis dit tema er fly, kigge efter fly relaterede elementer der vil komplimentere rummet. Hvis du har en karakter tema som Peter Plys, Hello Kitty eller Baby Snoopy, bør det være nemt at finde nogle kunst arbejdselementer, der vil fungere godt på planteskolen vægge. Den quilt, der kommer med din Planteskole sengetøj sæt også virker fint som en vægtæppe.

4. kalkmalerier er en virkelig stor måde at pynte børneværelset vægge. Vægmalerier kan dække hele væggen i blot en lille del. Der findes flere typer af kalkmalerier kan du købe, de mest populære og nem at bruge kalkmalerier kommer i stykker, der kan anvendes til væg ligesom tapet. Hvis du eller nogen du kender er kunstnerisk, kan du overveje en hånd malet vægmaleri. Du kan også leje en kunstner til at male det for dig.

Væg decals er en anden mulighed at vægmalerier. De kommer i meget små stykker og kan anvendes til børnehave vægge, hvor nogensinde du ønsker. Der findes et bredt udvalg og kan du måske finde nogle der går med dit tema.

5. breve, at præcisere det navn, du har valgt til din nye baby er en anden fantastisk måde at dekorere børneværelset vægge. Du kan få træ breve i mange stilarter og farver, der vil hænge på væggen. Keramiske breve byder karakterer såsom Peter Plys kan også findes og ser sød sidder på en hylde.

Du kan være så kreative som du ønsker, når det kommer til udsmykning dit barns børnehave. At tage ordningen tema eller farve du har valgt i betragtning vil helt sikkert hjælpe dig når det kommer til at plukke ud kunst og anden indretning for din børnehave væg. Have det sjovt og nyde oplevelsen og du vil ende med en stor stue, som både du og din nye baby vil nyde at tilbringe tid i.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *