Kontantforskud og kreditkort checks-et nærmere kig

Chancerne er du ejer talrige kreditkort, men du kan ikke have indset, at de tilbyder andre metoder til at udvide dig kredit. Et sådant alternativ er kreditkort check. Ikke almindeligt anvendt, men det har sin plads under visse omstændigheder. En anden almindeligt anvendte metode til at udvide kredit, der tilbydes af kreditkortselskaber er kontantforskud.

Kontantforskud er simpelthen industrien taler for at hæve kontanter direkte fra dit kreditkort, enten til din bankkonto eller fra en pengeautomat. Men begge alternativer-kreditkort checks og kontante forskud bør kun anvendes som en sidste udvej. Årsagerne er mange, og det er ikke muligt at dykke ned i alle detaljerne her, men jeg har skitseret et par af de mest tvingende årsager nedenfor.

Meget højere interesse

De fleste kreditkort vil opkræve dig en meget højere rente på de penge, du låner (den kredit, de udvider dig), når du udnytter enten kreditkort check eller kontantforskud muligheder. Ikke alene er interessen meget højere, men det begynder at periodisere eller blive opkrævet mod fra dag ét. Med andre ord, du ofte opgive enhver rente-fri periode (som kan være op til to måneder), hvilket betyder, at du begynder at betale renter på pengene bogstaveligt fra det øjeblik, du bruger pengene. Desuden vil de fleste kort også opkræve et gebyr, hver gang du bruger kontantforskud eller kreditkort check og ved hjælp af en ATM kan øge gebyret endnu mere.

Signalerer et behov

Når du vælger begge muligheder, du råber til alle-især den udstedende kreditkortselskab, at du ikke længere bruger dit kreditkort for nemheds skyld, men at du bruger kreditkort checks eller kontantforskud ud af nødvendighed. Dette sender et klart signal til dem, at du der er virkelig ingen grund til at give deres bedste Deal eller endda en god handel, men at de kan give dig deres værste deal, fordi lad os det… sandsynligheden for du går nogen steder i den nærmeste fremtid er nul.

En simpel idé

I stedet for at bruge kontanter til at betale for små ting og finde du er nødt til at tage forskud eller bruge kreditkort checks til at betale for større indkøb, er det bedre at gøre det på den anden vej rundt. Hvis du er i en situation, hvor du er afhængig af forskud, bør du begynde at bruge dit kreditkort til at betale for alle dine daglige mindre køb som dagligvarer og gas, og så vil du være i position i slutningen af hver måned til at sætte disse penge til at betale de større tet være i en bedre position til ikke at skulle bruge kontantforskud og kontrol i første omgang. Prøv at være mere strategisk i, hvordan du bruger.

Husk, at der er meget få regninger nu, der skal betales med kreditkort check, så der er få grunde til nogensinde at bruge dem, og hvis du er villig til at kalde dem op og vente i deres kø for et stykke tid, chancerne er, at du kan få dem til at acceptere et kreditkort betaling bare ved at have degnen læse dem nummer.

Pas på kontantforskud grænser

Hvis du finder dig selv afhængige af kontante forskud, før eller senere vil du sandsynligvis løbe ind i en kontantforskud grænse. De kreditkortselskaber ikke annoncere det, men mange af dem har grænser for, hvor meget af din saldo kan være kontantforskud og hvor meget skal være i køb. Prøv at finde ud af disse grænser, før du begynder at tage forskud, fordi hvis du går over din forhåndstildelte grænser, så vil du pådrage sig gebyrer og bøder og lån haj type renter.

Du betaler altid saldi med att låna pengar den højeste sats sidste

Som du betaler tilbage dit kreditkort saldi, vil de fleste långivere sætte dine betalinger i retning af de laveste rente penge (dine køb) først og derefter mod andre udlån. Det betyder klart, at du bliver ved med at betale den højest mulige rente, indtil du får din saldo betalt fuldt ud.

Den nederste linje er dette: kreditkort er en bekvem kilde til købekraft, og hvis de anvendes korrekt de repræsenterer en klog brug af kredit. På den anden side skal du ikke bruge kreditkort check eller kontantforskud option, medmindre du har også fordi disse muligheder repræsenterer, hvordan man ikke at bruge kredit klogt. De er simpelthen en smart skjult Marketing Shell spil, der anvendes af kreditkortselskaber til at udtrække yderligere gebyrer og renter.

Denne artikel kan kun gengives i sin helhed.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *