DAILY INSPIRATION

Just ordered this weekend

Skærmbillede 2014-03-07 kl. 19.52.19

Jeg har weekend og fået en bragende god nyhed fra SKAT. Jeg skal ikke betale flere tusinde som jeg ellers havde regnet med! DERFOR – har jeg valgt og forkæle mig selv lidt. Som muligvis også bliver det eneste denne måned, da min kæreste og jeg bestiller ferie i aften til Tyrkiet. Alle items får et indlæg for sig selv når pakkerne er modtaget, der vil indeholde links og andre vigtig info;-)

Al shopping fra nu af, kommer til at være sommertøj, bikinier, hatte og sandaler. Jeg skal være dækket godt ind!
Skal i på ferie i år?

HUSK OG FØLG MIG PÅ FACEBOOK OGSÅ!

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAILY INSPIRATION