Elektrisk cykelsikkerhed – Sådan forbliver du sikker, mens du kører

Uanset om du bare køber din første e-cykel, eller du har kørt el-cykler i årevis, det er vigtigt, at du ved, hvordan du forbliver sikker, mens du er på din tur. I denne artikel, Vi vil diskutere nogle af de mest almindelige sikkerhedstip, der hjælper dig med at gøre din tur så sikker som muligt.

Bagfra cykel spejle

Hvis du vil have et klart billede af vejen foran dig, skal du overveje at investere i et bakspejl. De kan hjælpe med at forhindre trafikulykker. Men et spejl garanterer ikke sikkerhed. Du skal være forsigtig, og de er ikke effektive for alle ryttere.

Mange rekreative cyklister bruger ikke spejle, men nogle konkurrencedygtige cyklister gør det. Afhængigt af formen på din hjelm kan et hjelmmonteret spejl være en nyttig tilføjelse. Du bliver nødt til at vælge en model, der passer til dit hoved, selvom.

Hjelmmonterede spejle er nemme at installere og leveres med 5 års garanti. De er lette, i det mindste for størrelsen. Nogle af dem har endda indbygget dæmpning. De blokerer heller ikke dit syn. Den største ulempe ved disse er, at du muligvis bliver nødt til at flytte din arm for at se spejlet.

Vask din cykel regelmæssigt

Der er ingen tvivl om, at vask af din elektriske cykel regelmæssigt er en af de bedste måder at holde din tur sikker og effektiv på. Ikke alene reducerer det risikoen for en elektrisk cykelnedbrud, det hjælper dig også med at spare tid og penge.

Nøglen til rengøring af din ebike er at sikre, at du ikke lader den stå i regnen i længere tid. Hvis dit batteri ikke er forseglet, vand kan lække ind i enheden og forårsage elektrisk skade. Tilsvarende kan højtryksvandslanger beskadige følsomme dele som lejer.

Heldigvis, der er en række rengøringsprodukter på markedet, der hjælper dig med at få din ebike klar til at køre. Uanset om du bruger en slange eller en svamp, skal du huske at undgå alkohol, petroleum eller terpentin. I stedet skal du vælge ikke-slibende, biologisk nedbrydelige rengøringsprodukter, der ikke skader malingen på din ramme.

Brug af et beskyttelsesdæksel

Brug af et beskyttelsesdæksel til elektriske cykler kan være en redningskrans. Især i vintermånederne, når vejret kan være utilgivende. Det beskytter også din cykel mod støv, regn og andre grimme forhold. Men hvad der præcist er et cover, og hvad er de funktioner, man skal passe på?

En god dækning vil beskytte din investering. Det skal være vandtæt og UV-beskyttende. Hvis du bor i et fugtigt klima, skal du undgå et dæksel, der efterlader din cykel fugtig. Brug et neoprendæksel, fås fra specialforhandlere. Den vigtigste del er at opbevare din cykel på et sikkert, tørt sted.

En af de smarte e-cykel sikkerhedsfunktioner er et lille cover til din nummerplade. En anden er et dæksel til baglygterne. Du kan endda købe et dæksel til dit batteri. Nogle modeller leveres med deres egen lås. Batteriet er hjertet i din elektriske cykel, og du skal passe på det, så du kan fortsætte med at oplade din cykel.

Undgå distraktioner

Hvis du overvejer at køre på en elektrisk cykel, skal du sørge for, at du ikke distraheres. E-cykler er ikke forpligtet til at følge de samme love som traditionelle cykler, og det kan være let at blive distraheret. Den bedste måde at undgå distraktioner på er at holde din telefon ude af syne og overholde alle trafiklove.

En af de mest almindelige årsager til cykelulykker er distraheret kørsel. Chauffører, der er distraherede, er mindre opmærksomme på deres omgivelser og ignorerer ofte trafikændringer. Resultatet af Elcykel dette er en høj risiko for ulykker.

En undersøgelse udført i Boston, MA, udforskede typer distraherende adfærd og deres indvirkning på cykelryttere. Forskerne fandt ud af, at cyklister var mere tilbøjelige til at engagere sig i distraheret adfærd i løbet af midten af dagen pendling. Dataene i denne undersøgelse kan bruges til at understøtte ny lovgivning for at forhindre distraheret cykling. Disse oplysninger kan også bruges til at uddanne folk om cykelsikkerhed.

Beskyt din e-cykel mod uautoriserede personer

Hvis du ønsker at sikre din tur, mens du er ude og omkring, der er nogle grundlæggende trin, du kan tage for at sikre, at den forbliver ude af tyvenes hænder. Fra højre lås til den rigtige forsikring, disse tip hjælper med at holde dig og din e-cykel ude af skade.

Et godt første skridt er at finde ud af, hvor du skal hen. Det er her, en e-cykeloplader sandsynligvis kommer godt med. Det kan være en god idé at oplade det derhjemme, på dit kontor, eller endda på toget, hvis du bor i et metroområde. Du kan også overveje at bruge et bilbatteri, men vær forsigtig med dine omgivelser.

Det er også værd at overveje en sikkerhedsalarm eller en hardwired en. Disse er ikke så dyre, som du måske tror, og er en effektiv afskrækkende virkning for uautoriseret adgang.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *