SOMETHING NEW

STUDENT 2014

student

Jakke IRO Top ESTRADEUR Shorts VERO MODA Sandaler ASOS Taske REBECCA MINKOFF

Der er sikkert rigtig mange af jer, der sidder derude og bliver studenter her til sommer. I den anledning, ville jeg sammensætte en lille collage med et lækkert sommerlidt studenter outfit. Traditionen hedder jo at man skal være hvid på selve dagen og en uge frem(tror jeg nok), så derfor har jeg valgt at kører helt sættet i hvidt og tilføje sorte sandaler og en grålig crossbody taske! Ingen tvivl om studenter tiden er fed, blev selv student for 2 år siden og det var en fornøjelse. En anden fornøjelse er alle de ting man har mulighed for at ønske sig i studentergave. Som regel er det større ting de fleste ønsker dig, og du finder her gode ideer til ønske sedlen. Det går hurtigt, så husk og nyd det!

Hvad synes i om sættet?

// Indlæg i samarbejde med Bilka

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING NEW