FROM ASOS AND H&M

QUICK UPDATE // SELLING OUT ON TICTAIL

GODMORGEN BLOGGEN

Lige en hurtig update! Så er det idag jeg holder fødselsdagsfest for vennerne! Glæder mig helt vildt, men inden da, skal jeg lige ned i haven og stege lidt og få noget sol til i aften. Jeg sørger for at få taget en masse billeder til jer herinde og følg også gerne med på Instagram, hvor jeg vil opdatere hele aftenen. – @byml

Jeg skrev lidt igår om at jeg sælger lidt ud af min garderobe, da jeg spare voldsomt sammen til noget helt bestemt! Jeg har i samme anledning fået oprettet en Tictail, hvor i kan købe det jeg sælger. Find den HER.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM ASOS AND H&M