- RANDOM STUFF,ABOUT ME!

WISHLIST FOR CHRISTMAS

Skærmbillede 2014-08-23 kl. 21.26.57ØNSKER

Jeg er faktisk allerede begyndt at lave ønskeseddel til jul.
Jeg er ikke ret god til at finde ønsker, så nu er jeg gået i gang i god tid med at lave ønskeseddel. I år er jeg nemlig blevet helt forelsket i Royal Copenhagens spisestel og ønsker mig derfor en hel del derfra. Bl.a. æggebæger, middagstallerkner, skåle og krus.

Ud over det ønsker jeg mig lækre strikket tæpper, opbevaringsglas med kork låg, Jamie Oliver bestik og nye gryder. Lyder som en gammel husmor, ha ha.
Men det er altid de ting der er herre øv at ofre sine hårdt tjente penge på!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

- RANDOM STUFF,ABOUT ME!