Bolig inspiration #5

Hudpleje // Min favorit

10748900_10152886144214306_83343415_nHar igennem mine teenage år prøvet adskillige renseprodukter og aldrig fundet en jeg var fuldt ud tilfreds med! For noget tid siden købte jeg denne fra Clinique som er en mild rense gel, men fik den egentlig aldrig taget i brug – før nu, hvilket jeg skulle have gjort med det samme jeg bestilte den. Den er virkelig god for min hud.

Huden bliver dejlig blød, tilføjer fugt og får huden til at frisk og sund ud.
Jeg har nu brugt den i en uges tid og kan allerede mærke forskel. Bruger den sammen med pudderdåsernes T zone peeling som jeg er blevet rigtig glad for og også bruger dagligt – morgen og aften på renset hud. Vil virkelig anbefale at prøve disse to produkter, hvis du døjer med tør/kombineret hud.
De er fantastiske!

xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig inspiration #5