Søndag og barnedåb

Forkæl dit hår

11694093_10153476923584306_1853038921_nI denne tid hvor solen virkelig kan være hård ved ens hår, er det vigtigt at huske og give det en masse fugt. Jeg har virkelig aldrig passer 100% godt på mit hår, men efter jeg nu har fået min egen hårfarve fuldt ud og ikke har farvet hår i over et år, er jeg blevet meget opmærksom på hvordan jeg passer og plejer det.

Denne olie er en favorit. Den gør virkelig en masse godt for håret og dufter super dejligt. Jeg var så heldig at få tilsendt en masse lækre produkter fra Noise PR, hvor denne olie også var i blandt! Og jeg vil være ærlig og sige – jeg kan ikke undvære den igen!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag og barnedåb