Things about me

Mineral pudder?

f75d573546ef490e89a7470f14637245Jeg skal købe ny pudder, men jeg er virkelig lost omkring hvilken jeg skal vælge! Er der nogle af jer der kan anbefale en god mineral pudder (til under 300 kr)? 🙂

Jeg har haft både Tromborg og Nilens jord i tankerne, men vil meget gerne høre om I har en I kan anbefale, som jeg virkelig bare må eje!

   

6 kommentarer

 • Annika

  Jeg kan bestemt anbefale både tromborg mineral foundation og deres pressed powder, selvom det er lidt dyrt synes jeg det er pengene værd. Ellers har jeg også været rigtig glad for nilens jord compact powder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  MAC Mineralize Foundation Loose er verdens bedste! Jeg har prøvet både Nilens Jord, ELF, Tromborg osv. og jeg går altid tilbage til MAC. Påfør den og spray med deres Fix+ Spray og man kan dårligt se man har pudder på. Den koster 280 http://bloggersdelight-dk.bloggersdelight.netdna-cdn.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/344.png:blush: :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  youngblood!!!Har aldrig oplevet en dække evne så vild! Jeg bruger min finger til at dække urenheder (som dækkes helt) og børster det let ud i hele ansigtet for et naturligt resultat OG det holder hele dagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lorentzen

   Hvilken slags ? Kan se der er flere forskellige fra Youngblood 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Årh du skulle tage og prøve den fra Youngblood. Nøj den er lækker, og dækker så fint. Huden bliver så smuk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi D.

  Har i 4 år brugt mineralpudder fra BareMinerals og er rigtig glad for kvaliteten. Køber den altid på nettet hvor det er billigere. Du må naturligvis nok i en fysiskbutik ved første køb, så du få den rette nuance. Den er nem at arbejde med og benytter man kun lidt ser den meget naturlig ud. Skal jeg i byen og makeuppen være mere kraftig, lægges blot et tykkere lag så den dækker helt. Holder rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Things about me