BFF's

Ny sommer duft

13227868_10154249533259306_512983802_n
For noget tid siden duftede jeg til denne fantastiske duft, da jeg var en tur forbi i Bahne. Og nu fandt jeg den endelig på tilbud i 30ml, så jeg klikkede den selvfølgelig straks hjem HERFRA!

Cashmere duften er en af de nyeste og simpelthen helt fantastisk. Jeg kan ikke rigtig beskrive duften, men den er hvert fald himmelsk og jeg er helt vild med den! En dejlig duft her til sommer. Jeg er også ret vild med den der hedder Cool cotton og Fresh Laundry. De er hvert fald helt klart pengene værd!

xxx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BFF's