20% rabat hos Ellos!

Update // Dubai

chanel 09_CHANEL-BOUTIQUE-Dubai-Mall-of-the-EmiratesSom nogle af jer måske allerede ved, så tager jeg til Dubai i Oktober, hvilket også er grunden til at jeg er ved at lave et KÆMPE opsparing! Jeg har nu fået flere forskellige versioner af hvordan og hvorledes reglerne er for at købe fx Chanel dernede. Hvordan og hvorledes er det med told, priser osv hvis jeg fx vælger at købe en Chanel taske med hjem?

Jeg er i vildrede og har virkelig brug for jeres hjælp og vejledning! <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabat hos Ellos!