MOST AMAZING VACATION

3 FROM ASOS

nnnaffiliate: Strik HER, Strik HER, Bluse HER


Så er jeg for alvor begyndt at tænke nærmere over min vinter garderobe. Her er jo hunde koldt herhjemme i dk, når man kommer fra 38 graders varme af – og for at det ikke skal være løgn, så bliver jeg møg hamrende forkælet nu også.. En blanding af aircondition, varme og den hæslige kulde i dk har ikke gjort noget godt for mig! I den anledning har jeg fundet tre fine bluser hos Asos som jeg gerne ville tilføje i min garderobe snarest muligt. Men efter en god ferie, venter jeg lige til lønnen tikker ind xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOST AMAZING VACATION