FØRSTE ADVENT

FROM THE WEEKEND

15207797_10154818389149306_2140995360_nGodmorgen! Så er en ny uge startet og jeg glæder mig allerede til det er weekend igen. Jeg har haft en ret god weekend faktisk, på trods af at jeg ikke har været helt på toppen stadig! Jeg har bl.a. været i København med min søster, hygget på 1 advent med familien og N og ellers fået slappet helt af..

Nu er det afsted på job igen efter en hel uge, men rart at have noget at tage sig til igen – jeg er typen der hurtigt bliver rastløs og gerne vil have noget at lave hele tiden! SÅ en uges sygdom er strid.
Ha en skøn skøn dag alle sammen xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE ADVENT