THE PERFECT LOOK

STYLE INSPIRATION

skaermbillede-2016-12-14-kl-11-56-09 skaermbillede-2016-12-14-kl-11-46-30

Hey girls.. Føler mig utrolig inspireret i dag af alle mulige forskellige styles som normalt er lidt for grænseoverskridende til min stil normalt. Men jeg er faktisk begyndt at vove mig en smule ud over kanten til en mere åben stil og garderobe! Og lige nu er jeg på jagt efter det helt rigtig par blå slidte jeans. Dog har jeg endnu ikke haft heldet med mig, men mon ikke de dukker op snart! – Hvert fald smid links hvis I har et godt bud 😉 xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT LOOK