COLOUR REFRESH

I WOULD LOVE TO WEAR

skaermbillede-2017-02-14-kl-06-48-42

sweatshirt H&M leggings H&M taske CHANEL smykker ANNI LU sneakers CHANEL t shirt RAIINE


Good morning

Sikke en kold og trist morgen at vågne op til. Jeg skal “heldigvis” bruge hele min dag på arbejde, så skal ikke ret meget uden for døren, heldigvis! Men jeg ville nu ellers ikke have noget imod at hoppe i ovenstående outfit. Jeg elsker en fed sweatshirt og et par skind leggings, det går rigtig godt sammen efter min mening. Og hvis jeg så lige kunne tilføje et par Chanel sneakers til, så havde det været helt perfekt jo! Ha’ en dejlig Valentines day girls <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLOUR REFRESH