THE SCENT FOR HER

I WANT THEM

1073469_4_largeHey girls

Jeg er sku’ faldet lidt af på den herinde med at få lavet indlæg til jer, grundet min oplader til min macbook valgte at tage livet og jeg endnu ikke har fået købt mig en ny, så jeg kan få taget min computer i brug igen! Dårlig stil egentlig..
Men jeg har dog alligevel haft tid til at få tjekket diverse webshops ud for lækre nye forårs items og disse stiletter er virkelig nogle jeg brænder for at få fingrene i! De er så gude smukke. I kan finde dem lige HER <3

Nu vil jeg smutte hjem til mine forældre og spise hjemmelavet pizza og nyde deres selskab! God onsdag til jer alle xx

   

1 kommentar

  • Rikke

    Jeg fik også mailen fra MatchesFashion i dag, og har savlet lige siden <3
    De kunne godt lige smide en af deres 20-30% koder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SCENT FOR HER