INSPIRATION TIL FORÅRET

Spørgsmål til Q/A

image

Hey girls

Tænker det kunne være ret sjovt med en Q/A her på bloggen, da jeg faktisk aldrig tror jeg har haft lavet en i bloggens levetid! Så hvis I sidder derude med noget på hjertet, så spørg endelig løs i kommentar feltet til det her indlæg, så får jeg lavet et indlæg med svarene snarest! xx

   

2 kommentarer

 • Sarah

  Fedt!
  -Hvad er dine planer med uddannelse?
  -På et tidspunkt skrev meget om at flytte til København, er det stadig aktuelt?
  -Kunne du være interesseret i at lave en taskesamling? 🙂
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg kunne godt tænke mig, at lærer dig bedre og kende. Jeg synes din blog er lidt anonym. Jeg har svært ved at finde ud af, om du stadig er sammen med din kæreste. Først skulle i flytte og sælge huset, så flyttede i tilbage i det og for lidt tid siden skrev du, at du at i skulle sælge huset igen og du smider mange citater op på din væg. Kan vi fik en status på alt det?

  Hvor er du vokset op henne?
  Hvordan kan det være, at du ikke har taget dig en uddannelse efter gym?
  Har du arbejder det samme sted altid eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION TIL FORÅRET