ALT ELLER INTET #3

Træningstøj fra NELLY

desktop3 collagerAFFILIATE 1 REEBOK 2 NIKE 3 NLY SPORT 4 NIKE 5 NIKE 6 NLY SPORT

Godmorgen girls. Jeg er endelig kommet godt i gang med at få løbet en hel del igen og har virkelig savnet det. Jeg hader at løbe inde i et træningscenter, så nu jeg endelig kan løbe udenfor både morgen og aften når det er godt vejr og lyst, så nyder jeg virkelig af det. I den anledning har jeg fundet lidt lækkert træningstøj til jer, da jeg selv synes at det giver et ekstra pust til træningen, når man føler sig lækker og godt tilpas i sit træningstøj!

Det er jo mest tights, toppe og løbejakker jeg kigger efter, så det er det jeg primært har kigget efter. For efter min mening kan man jo ikke få nok løbe tights 😉 Ha ha

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT ELLER INTET #3