DAILY INSPIRATION

ALT ELLER INTET #4

35bdda7967b6cb2ffafa8b7fded1a1f3
Endnu en gang er det tid til alt eller intet. Ikke fordi der er er sket voldsomt meget siden sidst, men det er en ny tradition herinde, så det skal selvfølgelig holdes – om mit liv er kedelig eller ej 😉

– Jeg har fået hentet min nye seng, som nu står hjemme hos mine forældre og venter indtil jeg flytter derhjem. Nu er jeg på rov efter nye dyner og hovedpuder, men er mega sart og jeg kan virkelig ikke finde de rigtige…

– Jeg har solgt en af mine Chanel tasker, fordi jeg faldt pladask over en anden jeg hellere ville have i min samling. En lidt større model end jeg ellers plejer at have! Men den får separat indlæg snarest.

– Jeg holder stadig min strenge kostplan og husker at dyrke en masse motion ud over. Jeg har lige hentet Endomondo appen, som gør det lidt sjovere at komme afsted hver dag, når man kan følge med i hvor meget man forbrænder og afstanden man enten løber eller går.. Halleluja for den!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAILY INSPIRATION