JUST ORDERED

DERMAROLLER FRA SWISSCLINIC

18136290_10155327174134306_1511870023_n
INDEHOLDER REKLAME LINKS
dermaroller sæt HER, spray HER


Jeg er en af dem der også er hoppet med på bølgen nu omkring den nye smarte dermaroller fra swissclinic, som skulle mindske fine linjer, urenheder og ar efter kun få dages brug! Jeg har nu brugt den et godt stykke tid og synes faktisk jeg kan mærke forskel på min hud. I starten bliver huden en smule irriteret, men så må man lige holde en dags pause og give huden fred og ro.

Man bruger den 1 gang dagligt i ca 5-7 dage og lader så huden få lidt ro, inden man gentager processen. Det er super smart og meget enkelt at gøre hver aften inden sengetid. Jeg vil anbefale af købe den lille spray med også, da den er til at rengøre både hud og dermaroller, så der ikke sidder nogle bakterier eller snavs inden brug. Så er det ellers bare med at gå i krig stille og roligt og se hvilke resultater man kan opnå ved enkelte dages brug!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST ORDERED