BODY GOALS

WISHLIST WISHLIST

skaermbillede-2017-04-07-kl-11-58-30
INDEHOLDER AFF. LINK
pels NEO NOIR t shirt GANNI shorts LEVIS taske MANGO
shorts NEO NOIR  sandaler BALENCIAGA pels MEOTINE


Godmorgen girls

Jeg nyder min fridag idag i fulde drag. Har indtil videre ikke lavet en dyt faktisk, andet end at få ryddet lidt op herhjemme, drukket en masse kaffe og spist frokost. Det var virkelig tiltrængt, eftersom at jeg også skal arbejde i morgen!

Jeg sidder nu og kigger lidt rundt på diverse webshops, det er jo stadig starten af måneden (for dem som ikke allerede har brugt deres løn, inkl. mig selv!) haha, men jeg har fundet lidt lækre items frem til jer her på en dejlig fredag! xx

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BODY GOALS