MORNIN' INSPIRATION

ALT ELLER INTET #6

Processed with VSCOcam with a6 preset

Hey girls.. Igen igen tid til det gode indlæg ” alt eller intet ” – som faktisk indeholder en masse dejlige ting denne omgang!

– Salg af huset! Det vælter ind med fremvisninger, så nu er der håb forude og jeg er mere end klar til at starte op på en frisk med et helt nyt liv. Kryds!

– Har ofret en halv million(sådan føles det) på de nye lækre Hermes sandaler og jeg knus elsker dem. Faldt over dem på Polyvore og klikkede straks ind på deres hjemmeside og vupti, lige min størrelse- de skulle bo hos mig!

– Træningen kører stadig på skinner. Jeg er top motiveret stadig og faktisk kan jeg holde min hovedpine nede af samme årsag (bilder jeg mig hvert fald ind), da jeg ikke har haft hovedpine siden jeg lagde min kost om og begyndte at træne. Havde ellers hovedpine hvert fald 5 gange om ugen, nu er det kun tømmermænd ha ha

– Smoothies og chiagrød er det nye hit i min hverdag! Shit det er læks.. Smid en kommentar hvis I ønsker jeg deler lidt opskrifter.. De super lækre.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORNIN' INSPIRATION